Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 31.01.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Voor dit apparaat, flitspaal database omvat: Andorra, Oostenrijk, België, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Italië, Polen, Noorwegen, Slovenië, Zweden, Spanje, Nederland, Verenigd Koninkrijk.

Peugeot Expert WIP Nav

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Peugeot Expert WIP Nav met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Peugeot Expert WIP Nav apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Uw oorspronkelijke SD-kaart halen uit uw GPS-apparaat en plaatst u deze in uw PC-computer met behulp van een kaartlezer of een SD adapter.
  3. Kopieer alle bestanden die je uitgepakt eerder in de SD-geheugenkaart van uw Peugeot Expert WIP Nav apparaat, in de map "/ database", ter vervanging van een bestand als dat nodig is.
  4. Plaats een SD-geheugenkaart in de Peugeot Expert WIP Nav apparaat. Uitvoeren in navigatie-modus door op NAV-toets. Ga naar de navigatie menu / Instellingen / flitspalen en activeer alle opties: "show flitspalen op de kaart", "zichtbare alert" en "akoestische signalering".
 

KLANT REACTIES

Julia Perez - 2023-01-30

Zij bijgewerkt de flitspalen van mijn omgeving, terwijl andere verouderde gegevens verkoopt. Ideaal voor deze service.

Antoine Dumont - 2023-01-29

Grote update voor mijn auto-apparaat

Jeanne Lambert - 2023-01-28

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u