Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 21.09.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Navman SmartST™ V3

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Navman SmartST™ V3 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Navman SmartST™ V3 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Zet uw Navman SmartST™ V3 apparaat en sluit deze vervolgens met behulp van een USB-kabel aan op uw pc. Run SmartST Desktop. Klik op "Kaart>> POIs_". Eenmaal in POI_ Editor_, klik op "Open>> File" menu optie. Selecteer een CSV-bestand. Stel een naam voor de categorie. Schakel visuele waarschuwing. audio-alert, en pas op een afstand van worden gewaarschuwd wanneer de snelheid nadert. Druk op OK om uw keuzes te bevestigen en vervolgens, tenslotte klikt u op Copy toets POI voor de overdracht van de informatie aan uw Navman SmartST™ V3 apparaat.
 

KLANT REACTIES

Lisa Joly - 2023-09-20

Tevreden

Victor Brun - 2023-09-19

Net vernieuwde het!!!

Louis Leclerc - 2023-09-18

Groeten, ik wilde alleen maar persoonlijk dank u voor de aandacht die u hebt genomen in mijn bestelling