Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 08.02.2023

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Opel MediaNav - Evolution 2 (MN2)

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Opel MediaNav - Evolution 2 (MN2) met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Opel MediaNav - Evolution 2 (MN2) apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

 1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
 2. Met behulp van een USB-stick geformatteerd in FAT32 kopieert u alle bestanden die u in de stap eerder hebt uitgepakt.
 3. Start uw auto en sluit de USB-stick snel aan op uw Opel MediaNav - Evolution 2 (MN2) toestel. Doe dit voordat uw Opel MediaNav - Evolution 2 (MN2) apparaat is ingeschakeld.
 4. Er wordt een pop-upbericht weergegeven met de melding dat er geen media zijn ingevoegd. Negeer het gewoon.
 5. Na enkele seconden verschijnt er een nieuw bericht met de melding: de installatie is voltooid. U de USB-stick verwijderen.
 6. Schakel uw apparaat Opel MediaNav - Evolution 2 (MN2) opnieuw in. Selecteer bestemming. Selecteer opties. Selecteer kaartinstellingen. Selecteer kaartpictogrammen.
 7. Stel de optie "SpeedcamUpdates" in op aan om de flitser pictogrammen op de kaart weer te geven.
 8. Ga met behulp van pijltjestoetsen terug naar het menu-item "waarschuwingen" en Activeer "waarschuwingspunten". Sinds nu krijg je een audio waarschuwing wanneer je naar de flitser gaat. De flitser wordt ook op de kaart weergegeven.
 9. Zodra u op de kaart bent. Raak de Boton met de naam bestemming aan.
 10. Selecteer nu POI-kaartinstellingen.
 11. Selecteer nu de pijl naar rechts in de optie: speciaal doelpictogram
 12. Kijk voor de SpeedcamUpdates categorie pictogram en schakel deze in staat om te worden weergegeven op de kaart.


 

KLANT REACTIES

Lina Laurent - 2023-02-07

Zeer actuele informatie.

Léo Renaud - 2023-02-07

Eenvoudige installatie. Bedankt.

Mohamed Denis - 2023-02-05

I 'm gonna gebruik het veel.