Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 23.06.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Renault MediaNav - Evolution 1 (MN1)

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Renault MediaNav - Evolution 1 (MN1) met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Renault MediaNav - Evolution 1 (MN1) apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

 1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
 2. Met behulp van een USB-stick geformatteerd in FAT32 kopieert u alle bestanden die u in de stap eerder hebt uitgepakt.
 3. Start uw auto en sluit uw USB-stick aan op uw Medianav-apparaat.
 4. Om de installatie te doen met behulp van MN1 (MediaNav 1) moet u de volgende installatie-instructies te volgen.
 5. De installatie is gemaakt via een verborgen menu. Daarom moet u toegang krijgen tot het menu systeeminformatie om te zien wat de versie van uw model is. Afhankelijk van de versie die u bezit, moet u een andere geheime code gebruiken.
 6. Terug naar het hoofdmenu en selecteer instellingen. Ga naar de tweede pagina en selecteer systeemversie.
 7. Volg de afbeelding om de aangegeven vakjes aan te raken en de volgorde te behouden.
 8. U ziet nu het eerste scherm om code in te voeren. Volgens uw systeemversie, en het vak hierboven weergegeven in deze webpagina, typt u de eerste 4 cijfers en druk op OK knop.
 9. Nadat u op OK hebt gedrukt, verwijdert u de 4-cijfers door vier keer op de Delete-toets te drukken. Typ nu de 4-cijfers van de tweede code, weergegeven in het vak hierboven op deze webpagina en druk op OK knop.
 10. Als alles goed ging, ziet u op dit punt het Windows CE-scherm.
 11. Raak het pictogram MyDevice linksboven aan om de bestandsbeheerder te starten
 12. Met behulp van de File Explorer touch "Storage_Card_4". Wanneer de map geopend is, ziet u een bestand met de naam ULC2_recovery. exe. Voer het uit door erop te dubbelklikken. Het SpeedcamUpdates. SPB-bestand wordt automatisch in de juiste map gekopieerd.
 13. Na een paar seconden ziet u een bericht over een geslaagde installatie. U de volgende stappen voor het inschakelen van de SpeedcamUpdates pictogrammen worden weergegeven op de kaart te volgen.
 14. Zodra u op de kaart bent. Raak de Boton met de naam bestemming aan.
 15. Selecteer nu POI-kaartinstellingen.
 16. Selecteer nu de pijl naar rechts in de optie: speciaal doelpictogram
 17. Kijk voor de SpeedcamUpdates categorie pictogram en schakel deze in staat om te worden weergegeven op de kaart.


 

KLANT REACTIES

Quentin Roche - 2024-06-21

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.

Nina Gaillard - 2024-06-21

Zij bijgewerkt de flitspalen van mijn omgeving, terwijl andere verouderde gegevens verkoopt. Ideaal voor deze service.

Simon Philippe - 2024-06-21

Geweldig! Ik leidde het zo leuk. Dank u