Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 01.12.2021

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Garmin zumo 395LM

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Garmin zumo 395LM met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Garmin zumo 395LM apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Sluit uw apparaat via een Garmin zumo 395LM USB-kabel aan op uw pc. Nu lopen POI Loader. Selecteer de map waarin de bestanden zijn uitgepakt voor. Doorgaan met de Express-modus en de afwerking van uw installatie. De informatie zal worden overgebracht naar uw Garmin zumo 395LM apparaat.
  3. Dus, zoals reeds vermeld, selecteert u de doelmap op uw harde schijf waar de uitgepakte bestanden van onze database bevat. Nu kunt u kiezen tussen Express modus en handmatige modus. Selecteer Express Mode.
  4. In deze modus worden alle instellingen worden gegeven door POI Loader. Druk op de Next knop en alle flitspalen worden geïnstalleerd.


 

KLANT REACTIES

Maxence Dumont - 2021-11-30

De enige service voor mijn auto GPS-apparaat.

Lea Lefevre - 2021-11-29

Bedankt voor de steun. Geweldige service.

Sacha Brunet - 2021-11-28

Ik ben bezig met mijn derde bestelling met uw service