Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 22.07.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Kenwood DNX7360BT

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Kenwood DNX7360BT met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Kenwood DNX7360BT apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

 1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
 2. Voor Kenwood apparaten die SD-kaart ondersteunt.
 3. Invoegen in uw pc of kaartlezer, een lege SD-geheugenkaart. Run POI loader. In het eerste scherm van POI Loader selecteer "Custom Folder". Selecteer nu een map waar de nieuwe bestanden worden opgeslagen. Kiezen we voor de SD-kaart. Blader naar de map waar je de bestanden hebt uitgepakt tevoren. Selecteer Express Mode, en wacht tot de applicatie klaar kopiëren van een nieuwe binaire bestand voor uw Kenwood DNX7360BT apparaat. Wanneer het proces voltooid is, ziet u een nieuw bestand poi.gpi genoemd. Haal uw SD-geheugenkaart en plaats deze in uw Kenwood DNX7360BT apparaat. Nu heb je om dat bestand te kopiëren in een bepaalde map. Kopieer nu het bestand in een directory structuur als [SD]: \ garmin \ poi \ poi.gpi.
 4. Voor Kenwood apparaten die niet ondersteunt SD-kaart.
 5. 1. Maak een map op uw computer genaamd " garmin ".
  * OPMERKING: Gebruikers van modellen DNX7240BT DNX9240BT hebben naar een submap genaamd " poi ". De definitieve structuur moet worden zoals dit "garmin\poi"
  * OPMERKING: afhankelijk van de firmware van uw Kenwood-apparaat uw map met de naam garmin moet worden genoemd Garmin met een hoofdletter G. wil zeggen: " Garmin \ poi "
  2. Run POILoader.
  3. Selecteer "Custom Folder "
  4. Blader naar de map waar u uitgepakt onze flitspaal database.
  5. Volg de instructies op het scherm.
  6. Gebruik POI loader naar het output bestand uit de database te maken, kies " Custom Folder" en selecteer vervolgens de garmin map die u hebt gemaakt in stap 1
  7. Blader naar uw POI map en volg de instructies op het scherm.
  8. Branden de map waarin de bestanden in een nieuwe CD-R. Brand de cd als "Data CD" en zorg ervoor dat cd af te ronden.
  9. Plaats de cd in de Kenwood-eenheid en het zal automatisch worden bijgewerkt.


 

KLANT REACTIES

Alexandre Lefevre - 2024-07-22

De enige service voor mijn auto GPS-apparaat.

Sarah Robert - 2024-07-22

Zeer actuele informatie.

Romane Simon - 2024-07-22

Dank u. Goede service.