Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 22.07.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Mercedes Clase GLA ( Garmin Map Pilot ) ( BR156 )

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Mercedes Clase GLA ( Garmin Map Pilot ) ( BR156 ) met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Mercedes Clase GLA ( Garmin Map Pilot ) ( BR156 ) apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Neem de SD-kaart uit uw GPS-apparaat Mercedes Clase GLA ( Garmin Map Pilot ) ( BR156 ) en plaatst u deze in uw computer, in een SD-kaartlezer.
  3. POILoader software op uw computer uitvoeren. Bewaar de gegevens in uw computer in plaats daarvan apparaat in het eerste scherm van POI Loader select. Selecteer nu de map waarin u de inhoud van het zip-bestand gedownload hebt uitgepakt. Kies een naam voor het bestand bouwen, bijvoorbeeld zullen: POI. Selecteer de doelmap ook, bijvoorbeeld op uw bureaublad. Selecteer Express-modus, en wacht voor de afwerking van de toepassing een nieuwe binaire bestand voor uw apparaat Mercedes Clase GLA ( Garmin Map Pilot ) ( BR156 ) te kopiëren.
  4. Zodra voltooid, kopieert u het resulterende bestand de naam van de POI die op uw bureaublad in de SD-kaart, in een bestaande map POI worden zal. Het zich meestal bevinden in de map Garmin.
  5. Laatste stap. Verwijder de SD-kaart van uw computer met beveiliging en plaatst u deze in uw GPS-apparaat Mercedes Clase GLA ( Garmin Map Pilot ) ( BR156 ). Nieuw bestand zal worden gebruikt om uw flitspalen in de kaart.


 

KLANT REACTIES

Ethan Henry - 2024-07-22

Zij bijgewerkt de flitspalen van mijn omgeving, terwijl andere verouderde gegevens verkoopt. Ideaal voor deze service.

Ethan Guerin - 2024-07-21

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!

Mathis Bernard - 2024-07-21

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.