Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 22.07.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Mio Moov M300

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Mio Moov M300 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Mio Moov M300 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Zet uw Mio Moov M300 apparaat. Sluit uw apparaat via een Mio Moov M300 USB-kabel aan op uw pc.
  3. Start de software MioMore en selecteer Aangepaste POIs.
  4. Klik op Bladeren en kies een *. csv bestand uit waar je het zip-bestand uitgepakt voor. Stel een naam voor de nieuwe POI-categorie vergelijkbaar met de bestandsnaam. Schakel de Visual alert en kies de afstand. Klik op Bladeren en voeg weer een pictogram bestand voor de nieuwe POI-categorie.
  5. U kunt ook in staat een audio-alert. Kies een wav-bestand dat u wilt en deze toe te voegen. Ten slotte klikt u op "Voeg toe aan device" op de snelheidscamera categorie transfer naar de Mio Moov M300 apparaat. Herhaal deze stappen voor elk csv-bestand.
  6. Als u wilt, kunt u een alarmsignaal te downloaden via deze link.


 

KLANT REACTIES

Mathis Durand - 2024-07-22

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.

Zoé David - 2024-07-21

Net vernieuwde het!!!

Lina Morel - 2024-07-19

Goedkope dienst.