Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 08.12.2022

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Opel Touch & Connect

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Opel Touch & Connect met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Opel Touch & Connect apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer de uitgepakte bestanden voordat u naar een USB memory stick, in een map met de naam / myPOIs / myPOIWarnings ".
  3. Sluit uw USB-stick naar uw Opel Touch & Connect apparaat. Klik op SETUP toets. Ga naar menu navigatie, en klik vervolgens op "Load aangepaste POI´s"


 

KLANT REACTIES

Tom Renaud - 2022-12-08

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!

Juliette Pierre - 2022-12-08

I 'm gonna gebruik het veel.

Yanis Moreau - 2022-12-05

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.