Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 22.07.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Voor dit apparaat, flitspaal database omvat: Andorra, Oostenrijk, België, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Italië, Polen, Noorwegen, Slovenië, Zweden, Spanje, Nederland, Verenigd Koninkrijk.

Peugeot 1007 WIP COM+ RNEG

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Peugeot 1007 WIP COM+ RNEG met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Peugeot 1007 WIP COM+ RNEG apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Uw oorspronkelijke SD-kaart halen uit uw GPS-apparaat en plaatst u deze in uw PC-computer met behulp van een kaartlezer of een SD adapter.
  3. Kopieer alle bestanden die je uitgepakt eerder in de SD-geheugenkaart van uw Peugeot 1007 WIP COM+ RNEG apparaat, in de map "/ database", ter vervanging van een bestand als dat nodig is.
  4. Plaats een SD-geheugenkaart in de Peugeot 1007 WIP COM+ RNEG apparaat. Uitvoeren in navigatie-modus door op NAV-toets. Ga naar de navigatie menu / Instellingen / flitspalen en activeer alle opties: "show flitspalen op de kaart", "zichtbare alert" en "akoestische signalering".
 

KLANT REACTIES

Théo Petit - 2024-07-22

Geweldig het Configuratiescherm voor het beheren van mijn databases en abonnementen

Jules Clement - 2024-07-21

Alleen service met mobiele gegevens bijgewerkt. Dank u!!!

Noa Durand - 2024-07-19

Goede service, ik ben blij met het