Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 23.06.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Voor dit apparaat, flitspaal database omvat: Andorra, Oostenrijk, België, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Italië, Polen, Noorwegen, Slovenië, Zweden, Spanje, Nederland, Verenigd Koninkrijk.

Peugeot 207 WIP Nav

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Peugeot 207 WIP Nav met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Peugeot 207 WIP Nav apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Uw oorspronkelijke SD-kaart halen uit uw GPS-apparaat en plaatst u deze in uw PC-computer met behulp van een kaartlezer of een SD adapter.
  3. Kopieer alle bestanden die je uitgepakt eerder in de SD-geheugenkaart van uw Peugeot 207 WIP Nav apparaat, in de map "/ database", ter vervanging van een bestand als dat nodig is.
  4. Plaats een SD-geheugenkaart in de Peugeot 207 WIP Nav apparaat. Uitvoeren in navigatie-modus door op NAV-toets. Ga naar de navigatie menu / Instellingen / flitspalen en activeer alle opties: "show flitspalen op de kaart", "zichtbare alert" en "akoestische signalering".
 

KLANT REACTIES

Marie Fabre - 2024-06-22

Werkt prima, adviseer ik het

Esteban Faure - 2024-06-21

Fantastische update. Automatische levering

Lola Perez - 2024-06-21

Goedkope dienst.