Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 22.07.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


TomTom Mobile 5

Om uw GPS-apparaat bij te werken: TomTom Mobile 5 met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw TomTom Mobile 5 apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Plaats de geheugenkaart van uw apparaat TomTom Mobile 5 in uw pc. Bladeren in de geheugenkaart op zoek naar de kaart map. Kopieer alle bestanden voordat uitgepakt, in de map map. Tot slot plaatst u de geheugenkaart in uw apparaat opnieuw TomTom Mobile 5. Begin uw TomTom Mobile 5 navigatiesysteem, en ga naar Manage OVI / OVI (de-) activering in te stellen om elke flitspaal categorie.


 

KLANT REACTIES

Raphaël Gauthier - 2024-07-22

Geweldig het Configuratiescherm voor het beheren van mijn databases en abonnementen

Victor Legrand - 2024-07-22

Bedankt voor de steun. Geweldige service.

Manon Boyer - 2024-07-20

Eenvoudige installatie. Bedankt.