Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 24.06.2021

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Clarion NC503E

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Clarion NC503E met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Clarion NC503E apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

  1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
  2. Kopieer in uw Clarion NC503E apparaat, de uitgepakte bestanden vóór, naar de geheugenkaart in een map genaamd "./iGO8/Content/Speedcam".
  3. Ga naar buiten met uw Clarion NC503E GPS apparaat om dekking te krijgen. Activeer de signaleringen met "Navigatie Menu / Instellingen / Waarschuwingen / flitspaal waarschuwing" en "speed camera-instellingen".


 

KLANT REACTIES

Léa Lacroix - 2021-06-23

Fantastische update. Automatische levering

Aaron Marchand - 2021-06-21

Dank u. Goede service.

Noe Martinez - 2021-06-21

Mijn auto GPS op 50%, maar ik zat vast deden login in het control panel en ik aangepast mijn eigen database die het probleem opgelost. Bedankt voor de steun.