Alle updates voor vaste en mobiele radars, elke dag, voor alle GPS-toestellen.

Laatste update: 22.07.2024

Nu mijn apparaat bijwerken

Download de nieuwste update beschikbaar. De meest complete database van flitspalen op het internet beschikbaar. U ontvangt hiervan onmiddellijk in een download link met de benodigde bestanden naar uw apparaat bij te werken. Je hoeft geen ander formaat conversies te doen. 100% Juridische


Pioneer AVH-4000NEX

Om uw GPS-apparaat bij te werken: Pioneer AVH-4000NEX met de laatste update, volg de volgende instructies.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je het updatebestand voor uw Pioneer AVH-4000NEX apparaat, gedownload van SpeedcamUpdates.com.

Als nog niet nog het, kunt u het nu het invullen van het formulier u op deze pagina ziet.

 1. Alle bestanden uit het zip pakket SpeedcamUpdates. Als het bestand dat u hebt gedownload, is niet een ZIP-bestand: het bestand is al uitgepakt, en u kunt doorgaan met de volgende stap van deze installatie-instructies.
 2. Kopieer de uitgepakte bestanden naar een SD-kaart of USB-stick, afhankelijk van het verwijderbare apparaat in uw apparaat Pioneer AVH-4000NEX toegestaan.
 3. Sluit het verwisselbare apparaat op het apparaat Pioneer AVH-4000NEX. (SD-kaart of USB-stick) Nu de macht op uw auto om over te schakelen op uw apparaat Pioneer AVH-4000NEX. Het apparaat herkent de SD-kaart of USB-stick en zal opstarten in test-modus.
 4. Om te navigeren door middel van de verschillende keuzes, die je moet weten dat de volumetoetsen worden gebruikt voor verticale navigatie. Gebruik de plus-toets om omhoog gaan, de min-toets naar beneden. De knop met de naam MODE wordt gebruikt om terug te gaan. De sleutel met het vensterpictogram wordt gebruikt als sleutel invoeren. RWD en FWD sleutels zal later worden gebruikt.
 5. Dus, ga naar de optie File Maintenance. Meestal is de optienummer 4, anderen zou het nummer 11. Druk nu op de knop die we geïdentificeerd voordat als de enter-toets. Een nieuw menu wordt getoond.
 6. Selecteer nu het type verwijderbaar apparaat die u hebt ingevoegd in uw apparaat Pioneer AVH-4000NEX. Als u van een SD-kaart gebruikmaakt en selecteer Media SD. Als u van een USB-stick gebruikmaakt, gebruikt u USB1 of USB2 afhankelijk van de USB-aansluiting die u gebruikt. Zodra u in de map van het verwijderbare apparaattype geselecteerd ziet u een lijst met bestanden. Meestal alleen de bestanden geïdentificeerd als snelheid camera.txt en de testmode_a.key
 7. Op dezelfde manier zoals we voorheen, selecteren we de snelheid camera.txt bestand. Nu, met de horizontale knoppen, RWD, FWD of richting toetsen, we de optie kopiëren. Zodra het bestand is gemarkeerd voor gekopieerd, wordt de horizontale selectie verplaatsen naar de optie "ENTER". Met het plusteken (+) knop, verplaatsen de selector totdat het bestand geïdentificeerd met twee punten (.) is geselecteerd. Voer vervolgens in deze map met behulp van onze gedefinieerde enter-knop. Op dezelfde manier als u voorheen. Deze keuze betekent zul je terug naar de bovenliggende map. We nu op zoek bent naar de map EXTDATA, die afhankelijk van het model van uw apparaat zal worden gevestigd in de "Storage SD"-map of in de map "Linux Root". Door de manier waarop de map "Storage SD" Selecteer en voer op het.
 8. Nu, heb je selecteert u de map die is aangeduid als "EXTDATA"
 9. Selecteer nu de map iGO.
 10. Tot slot Selecteer de map met de naam geïdentificeerd als 'content'. Als u bent in deze map kunnen zien van een map met de naam geïdentificeerd als "speedcam", vervolgens moet u doen dezelfde procedure dan vóór. Selecteer de map die is aangemerkt als "speedcam" en enter in het door dit te doen klik op de knop enter. Als, integendeel, u niet ziet deze map geïdentificeerd met de naam "speedcam", of misschien u zien andere soortgelijke bestandsnamen, gewoon blijven daar en ga naar de volgende stap om onze nieuwe bestand te kopiëren.
 11. Nu, in die map, waarschijnlijk ziet u enkele bestanden, afhankelijk van als je deed deze procedure andere tijden. Nu heb je de bestanden met de extensie spdu of spdb vervat in die map verwijderen. Wanneer u hebt de bestanden verwijderd alsof er een, kunt u doorgaan met de volgende stap. Met weer de RWD en FWD toetsen, selecteer de optie "plakken". Met deze optie wordt de snelheid camera.txt bestand gekopieerd naar deze map.
 12. Nu moet u uw SD-kaart of USB-stick verwijderen uit uw apparaat Pioneer AVH-4000NEX. Macht van de motor, uit uw apparaat Pioneer AVH-4000NEX te schakelen. Schakel nu de motor weer aan de macht van uw apparaat Pioneer AVH-4000NEX. De test-modus zal niet schoen opwaarts omdat verwijderbaar apparaat is verwijderd. Nu is de snelheid camera.txt bestand gelezen door het systeem en geïmporteerd in de kaart.
 13. De waakzame optie is meestal uitgeschakeld. Ga naar uw Navigator, ga naar Menu, opties, waarschuwingen, waarschuwingen voor punten en activeren. Dat is alles.


 

KLANT REACTIES

Léo Pierre - 2024-07-22

Snelle inkoop, snelle service, snelle levering. 10 punten.

Quentin Dumas - 2024-07-21

De enige service voor mijn auto GPS-apparaat.

Rayan Jean - 2024-07-21

Snelle service, snelle ondersteuning. Aanraden.